DATUM  01. 04. 2015. KOMENTARA  0

Udruga Vedri grad poslala je 31. 03. 2015. dopis tvrtki Unikom d.o.o. zbog kontejnera uz ogradu vrtića koji ugrožavaju zdravlje i sigurnost djece.

Kontejneri i „eko otok“ na Vijencu Paje Kolarića, prislonjeni su uz ogradu vrtićkog igrališta te je zbog toga ono onečišćeno raznim otpadom. Osim straha od širenja bolesti, zabrinuti smo i zbog ozljeda koje mogu izazvati staklo, konzerve i različiti predmeti koji zbog neposredne blizine i neadekvatne zaštite dospijevaju preko ograde u dvorište vrtića gdje se mališani igraju. Spomenuti razlozi su daleko ozbiljniji i važniji, ali ne treba zanemariti ni one estetske prirode kao ni tehničke zbog otežanog prolaza pješačkom stazom.

Zbog navedenog smo zamolili tvrtku Unikom d.o.o. da izmjesti sporne kontejnere i „eko otok“ prislonjene uz ogradu vrtića na lokaciju koja neće izravno ugrožavati sigurnost i zdravlje naše djece.

Izrazili smo spremnost da ponudimo lokaciju i prijedloge na koji način bi se ovaj problem mogao najbrže riješiti.

U nadi da će prihvatiti naš zahtjev i promptno reagirati kako bi se djeca što prije mogla sigurno i bezbrižno igrati, s nestrpljenjem očekujemo odgovor uprave tvrtke Unikom d.o.o.


Fotografija snimljena iz dvorišta vrtića Vedri dani, 30. 03. 2015. g.

07.04.2015.

Uklanjanje kontejnera koji ugrožavaju zdravlje i sigurnost