DATUM  19. 10. 2015. KOMENTARA  0

Udruga Vedri grad poziva djecu u dobi od 4 do 6 godina na edukativnu radionicu vezivanja vezica na način „zekine uši“. Radionica će se održati u igraonici Gradske i sveučilišne knjižnice Osijek 24.10.2015. u 9:30 sati.

najava radionice vezivanja vezica

Jedna od stvari koje djeca teže savladaju je vezivanje vezica. Roditelji često odgađaju učiti dijete tu zahtjevnu ali nužnu vještinu zbog nedostatka vremena ili strpljenja i najčešće im kupuju obuću „na čičak“.

Neka djeca ih nauče vezati prije, neka poslije, ali svakako ih to čeka u životu. Većina djece je sposobna naučiti vezivati vezice od svoje 4 do 6 godine, a ako dijete već ima 6 godina i sprema se za polazak u školu, pravo je vrijeme za to.

Ova edukativna radionica ima cilj pomoći roditeljima da im djeca kroz zajedničku vježbu i igru nauče vezivati vezice. Na radionici će biti osigurani materijali koji će se moći ponijeti kući kako bi djeca nastavila s usavršavanjem svoje nove vještine. Vezice će se vezati na način „zekine uši“, koji djeca najlakše usvajaju.

Nakon što savladaju vezivanje vezica očekujemo osjećaj ponosa i zadovoljstva kako kod djece tako i kod roditelja.

Napomena
Radionica je besplatna i mogu sudjelovati svi koji žele. Molimo da se pridržavate kućnog reda Knjižnice i da ponesete papuče ili se na ulasku u igraonicu izujete. Potrebno je da djeca budu u pratnji roditelja ili osobe s kojom će vježbati.


Partneri i sponzori


GSKOS


GTO