DATUM  15. 03. 2016. KOMENTARA  0

U Dječjem kazalištu Branka Mihaljevića u Osijeku, u subotu, 12. ožujka 2016. u 10:30 te 11:30 sati uspješno su se održale humanitarne priredbe „Za vedrije i sigurnije dvorište“.



Humanitarne priredbe Za vedrije i sigurnije dvorište organizirala je udruga Vedri grad u suradnji s Dječjim vrtićem Vedri dani, pod pokroviteljstvom Grada Osijeka.

Na priredbi su nastupali mališani Dječjeg vrtića Vedri dani u dobi od 3 do 6 godina te roditelji u predstavi Crvenkapica se izgubila odgojiteljice Brigite Šimić. Uz udrugu Vedri grad, u organizaciji priredbe sudjelovali su obitelji i roditelji čija djeca pohađaju vrtić, odgojitelji, javne ličnosti i tvrtke partneri te djeca kojoj želimo omogućiti vedrije i sigurnije djetinjstvo.

Humanitarne priredbe organizirale su se s ciljem prikupljanja sredstava za sigurnije dvorište Dječjeg vrtića Vedri dani. U dvorištu vrtića nalaze se igrala (penjalice, ljuljačke i slično) koja nemaju zaštitne podloge što ugrožava sigurnost djece pa smo, na žalost, već svjedočili njihovim ozljedama. Uprava vrtića nema osigurana financijska sredstva za njihovo postavljanje i kako bismo riješili ovaj problem te umanjili opasnost od ozljeda, pokrenuli smo akciju prikupljanja sredstava kojom bismo osigurali postavljanje gumenih podloga ispod igrala u Dječjem vrtiću Vedri dani u kojem svakodnevno boravi gotovo stotinu djece. Daljnjim aktivnostima planiramo dvorište učiniti reprezentativnim prostorom središta našega grada.

Zahvaljujemo svima koji su sudjelovali i na bilo koji način doprinijeli uspjehu ove priredbe kako bi naši mališani imali vedrije i sigurnije dvorište.

Prilog „Za vedrije i sigurnije dvorište” moguće je donirati i na žiro-račun Udruge Vedri grad:
Zagrebačka banka IBAN: HR7623600001102458613

Informacije o prikupljanju sredstava za kupnju podloga biti će javno objavljene na mrežnim stranicama na adresi www.vedrigrad.hr/podloge i putem medija.



















Pokrovitelj PRIREDBE

Grad Osijek