DATUM  28. 04. 2016. KOMENTARA  0

Pridružite nam se u obilježavanju Dana Julija Knifera kroz kreativnu radionicu Meandar koja se održava 30.4.2016. g. u 10:00 sati u dvorištu vrtića Vedri dani, a nakon toga i proslavi završetka projekta postavljanja gumenih podloga ispod igrala.

U želji da doprinese obilježavanju Dana Julija Knifera (u okviru kojega se u dvorištu vrtića Vedri dani odvija Kreativna intervencija vidljiva u javnom prostoru – INTERAKTIVNI ZID VEDRI DANI), Udruga Vedri grad u suradnji s odgojiteljicama vrtića organizira radionicu u kojoj bi se djeca kreativno izražavala na temu meandra. Radionica se održava 30. travnja s početkom u 10:00 sati u dvorištu vrtića Vedri dani, ul. Lorenza Jägera 16, a da se mali kreativci okrijepe pobrinut će se tvrtka Karolina d.o.o.



Prisutni će imati priliku pratiti kako se nekoć ruševni zid u njihovom dvorištu kroz kreativnu intervenciju preobražava u vizualno atraktivni i funkcionalno interaktivni prostor igre, izražavanja i imaginacije, kako za vrtićku djecu koja u dvorištu provode puno vremena, tako i za cijeli centar Osijeka i njegove građane. Nakon službenog dijela programa udruga Vedri grad slavi završetak projekta postavljanja sigurnosnih gumenih podloga ispod igrala, stoga se pozivaju sva zainteresirana djeca da nam se u pratnji roditelja/staratelja pridruže u igri, plesu i veselju.

DONATOR